søndag den 2. juni 2013

Et Sikkert Hit

Et Sikkert Hit (2007)

Instruktør: Marc Lawrence.

Genre: Romantisk komedie.

Spilletid: 106 minutter.

Budget: 40 millioner dollars.

Indtjening: 145,8 millioner dollars. (Worldwide)

Medvirkende: Hugh Grant, Drew Barrymore, Brad Garrett, Kristen Johnston, Haley Bennett, Campbell Scott.

Alex er en tidligere popstjerne, der havde sin storhedstid i 80’erne. Men bandet gik i opløsning, og i dag lever Alex stort set kun via minderne. Men pludselig står han med muligheden for et comeback. Den hotteste sangerinde i nyere tid, Cora Corman, mangler noget forfriskende nyt til hendes næste single. Alex påtager sig opgaven, selvom han kun har få dage til opgaven, og samtidig aldrig har været god til tekster. Heldigvis får han hjælp fra rengøringspigen Sophie, der viser sig at være talentfuld med ord og tekster.

Vurdering: Et Sikkert Hit er en typisk romantisk komedie, lavet helt efter bogen. Følelserne imellem vores hovedpersoner stiger, mens de forsøger at skrive en tekst til popstjernen, Cora. Selvfølgelig dukker der nogle forudsigelige komplikationer op i handlingen, men jeg må ærligt tilstå, at filmen formår at være både sød, sjov og romantisk. Hugh Grant og Drew Barrymore fungerer godt sammen som par, og i deres charmerende selskab føler man sig nærmest hjemme. Også de mange velskrevne sange er iørefaldende, hvor især den parodiagtige 80’er sang Pop In Your Heart, er helt eminent.

En glat og velkendt fortælling, som ikke tilføjer genren meget nyt. Men det er alligevel lykkedes folkene bag, at skabe en meget behagelig og sympatisk kærlighedsfilm, som tilmed er morsom flere steder.

J
J
J
J
 
 

Et Sikkert Hit IMDb

2 kommentarer:

  1. Man bliver bare glad, når man ser filmen. MAA

    SvarSlet
  2. Det er uden tvivl en behagelig film. God musik, sjove scener og med et velfungerende par i hovedrollerne.

    Her var Hugh Grant lidt mere heldig med sit filmvalg. For flere af hans tidligere film såsom Notting Hill, 2 Ugers Opsigelse og Did You Hear About The Morgans var knap så vellykkede. Han spiller lidt for ensartet i mange af sine film. Det er sjældent hans egen præstation som redder filmene fra middelmådigheden. Så han er virkelig afhængig af et godt manuskript, eller af nogle dygtige medspillere. Det fik han heldigvis med Et Sikkert Hit.

    Måske derfor filmen fik sådan en dansk oversættelse, fremfor den mere direkte korrekte Musik & Tekst. :-)

    SvarSlet