søndag den 26. maj 2013

Tømmermænd I Vegas

Tømmermænd I Vegas (2009)

Instruktør: Todd Phillips.

Genre: Komedie.

Spilletid: 100 minutter.

Budget: 35 millioner dollars.

Indtjening: 467,4 millioner dollars. (Worldwide)

Medvirkende: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham.

Om 2 dage skal Doug giftes med sin udkårne Tracy. Men inden brylluppet, tager han til Las Vegas med sine 3 venner, Alan, Phil og Stu, og holder den vildeste polterabend. Da de vågner den næste morgen, kan ingen af dem huske hvad der skete den foregående nat. Pludselig finder de en tiger i badeværelset, samt en baby i klædeskabet. Men det værste er, at brudgommen Doug er forsvundet.

Vurdering: Tømmermænd I Vegas er komedien der helt uventet blev en kæmpe succes. Med et hæsblæsende tempo og med velskrevne dialoger, er det en film som aldrig står stille. Vores tre hovedpersoner skal nu prøve at genopfriske nattens forløb, og det giver mange humoristiske situationer. Desværre er flere af scenerne alt for overdrevne, og indimellem er det svært for instruktøren, Todd Phillips, at fastholde historiens troværdighed. Alle de medvirkende gør en fin indsats, selvom det er Zach Galifianakis som den særprægede Alan, der oftest stjæler opmærksomheden.

Jeg fandt filmen en anelse anstrengende, men accepterer også at serien har en stor fanskare. Filmen besidder en god position energi, og vil tiltale mange. Så god fornøjelse hvis man er i humøret til noget lavpandet komik.

J
J
J
 
 
 

Tømmermænd I Vegas IMDb

Ingen kommentarer:

Send en kommentar